Americanii ne laudă şi vor să îşi dezvolte afacerile la Târgu Jiu

Americanii de la CGS doresc să-şi dezvolte afacerile la nivelul municipiului Târgu Jiu. Reprezentanţii companiei de call center se simt foarte bine în oraşul lui Brâncuşi şi chiar au făcut lobby la alţi investitori pentru a veni aici. Informaţia a fost prezentată de către primarul municipiului, Marcel Romanescu, prezent la un forum al oamenilor de afaceri organizat de Ziarul Financiar, la care au participat circa 100 de companii multinaţionale.

“CGS are 3.000 de angajaţi în momentul de faţă, a deschis în Târgu Jiu un punct de lucru, doreşte să-şi dezvolte afacerile la nivelul municipiului nostru, dar mai mult decât atât, ne-a făcut o campanie extrem de bună. În plenul conferinţei, a spus că din toate localităţile în care s-a dezvoltat, şi nu s-a dezvoltat în localităţi mici, a mers în general pe Bucureşti şi oraşele mari, cel mai prielnic mediu pentru dezvoltarea afacerilor l-a găsit la Târgu Jiu. Această mare companie americană i-a invitat şi pe ceilalţi să vină la Târgu Jiu pentru că vor găsi un mediu prielnic pentru dezvoltare. E ceva extraordinar. Trebuie să recunosc că e important să ai gorjeni în cabinetele ministeriale, nu este doar o reuşită a autoriţăţii municipale, este o reuşită şi a domnului Bebe Viorel Ionică, fost secretar de stat. Prima discuţie, înainte de a ajunge la Târgu Jiu, au avut-o cu fostul nostru secretar de stat”, a declarat Romanescu.

Potrivit edilului din Târgu Jiu, în perioada următoare, Vladimir Sterescu, directorul pe România al companiei CGS, va sosi la Târgu Jiu pentru a purta noi discuţii în ceea ce priveşte dezvoltarea punctului de lucru de aici.

 

Articolul precedentVin vremuri grele pentru asistații sociali: Refuzi trei oferte de muncă, pierzi ajutorul. Plata impozitului devine obligatorie
Articolul următorInițiativă: Deputatul Weber vrea toate produsele de import cu instrucțiuni în limba română