Home Principale Politică Analist, despre scandalul vaccinurilor: Voiculescu nu a fost hoț, ci incompetent. USR...

Analist, despre scandalul vaccinurilor: Voiculescu nu a fost hoț, ci incompetent. USR s-a așezat pe tobogan și a dat cu unsoare

 

Miron Mitrea, în trecut lider sindical, ministru și politician, politic spune că Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății inculpat în dosarul vaccinurilor, nu a fost un hoț și nu a făcut afaceri cu vaccinurile, ci a fost total nepregătit și incompetent.

 

Am văzut cum Marcel Ciolacu spune mizele ascunse prin care USR îl protejează pe Vlad Voiculescu. Cătălin Drulă, din păcate, s-a pus singur într-o postură dificilă. Ciolacu este un politician cu experiență și îi supără pe mulți. Iar USR, care nu e prietenul PSD, i-a pus pe tavă un subiect care nu este de evitat. Premierul a sugerat ca în scandalul vaccinurilor s-au creat anumite resurse care s-au împărțit. Asta legat de poveste cu vaccinurile. Ceea ce ne-a transmis Ciolacu a fost că Vlad Voiculescu a folosit funcția ca să facă bani și i-a împărțit cu liderii USR. Îi cunosc pe politicieni, iar pe Ciolacu, personal. El este un om elegant. În schimb, dacă era George Simion, le spunea direct că Voiculescu a furat bani, dar subliminal, Ciolacu tot asta a spus. Dacă Voiculescu a făcut o pagubă, atunci el sigur a plusat și la partid. Cine a avut urechi de înțeles, a înțeles. Nu sunt de acord 100% cu cei care îl atacă pe Drulă pentru că îl apără pe Vlad Voiculescu. Nici nu cred că au făcut o afacere cu banii ăia. Cred că a fost incapabil pentru funcția sa, un fel de amatorism. Voiculescu nu a fost hoț, ci un mare incompetent. De ce fac USR și Drulă valuri? Nu cred că Voiculescu ține partidul, ci cred că fac asta din incompetență politică. USR s-a așezat pe tobogan și a dat și cu unsoare. Am avut si eu dosar, dar mi-am dat demisia și am dat statul în judecată. Dar să ieși și să te zbați să convingi oamenii că justiția e coruptă, mi se pare prea mult. Drulă este un băiat de treabă, însă este arogant și nu înțelege cum funcționează politica”, a spus, la Realitatea TV, Miron Mitrea.