Atac din PSD Gorj la Weber: Mișule, mie îmi cânta imnul, iar tu vindeai benzină la pompă

Fostul “vice” PSD Gorj, Mihai Prunariu, este în război deschis cu mai marii organizaţiei judeţene. A fost o săptămână tumultoasă pentru şeful de la AJF Gorj, care şi-a înaintat demisia din funcţia de vicepreşedinte al partidului motivând că formaţiunea politică din care încă face parte se îndreaptă într-o direcţie greşită. Prunariu a sugerat că la nivel înalt în PSD Gorj se urmăresc doar interesele personale, fără a ţine seamă de părerea altor membri. Directorul de la CS Pandurii a dezvăluit că i-a fost promis postul de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, după viitoarele alegeri, dar a aflat că funcţia era deja făgăduită şi altor membrii PSD, în contextul în care este foarte greu ca partidul să aibă posibilitatea de a numi doi vicepreşedinţi. Pe de altă parte, Prunariu a fost iritat peste măsură când Mihai Weber a sugerat că şi-a menţinut funcţiile de preşedinte la AJF Gorj şi CS Pandurii datorită statutului de membru PSD.

Mişule, când eu conduceam delegaţia României, în 2007-2008, la cel mai înalt nivel, şi îmi cânta imnul, tu vindeai benzină la pompă. Să nu discutăm de partea profesională. Mi-am dat demisia pentru că oameni cu stagii vechi în partid au fost daţi la o parte, iar Ion Iordache, despre care nu ştiu dacă e membru, îşi aduce oamenii lui”, a precizat Prunariu la Radio Infinit

Fostul vicepreşedinte va fi, cel mai probabil, exclus din partid, iar unii colegi din PSD i-au urat deja succes în următoarea “aventură” politică.