Ponta îi consideră incapabili pe liberali și îl propune pe Raed Arafat premier

 

Victor Ponta, lider Pro România și deputat de Gorj, a criticat dur PNL după ce Florin Cîțu, premier desemnat, și-a depus mandatul înaintea votului din plen. Fostul șef al PSD consideră că liberalii sunt total incapabili să aibă grijă de România și de români și, pe cale de consecință, va propune și susține soluții cu care, crede el, țara poate trece prin actuala criză.

În acest moment de criză trebuie să venim cu soluții imediate pentru problemele cele mai grave din viața oamenilor! Dacă România ar avea un guvern cu Raed Arafat prim-ministru și Florin Georgescu vicepremier – ar însemna că ne-am făcut datoria față de cei care ne votează și care ne plătesc salariile, birourile, consilierii și secretarele”, a arătat liderul Pro România, pe pagina sa de socializare.

Intenția de a-l propune pe Raed Arafat premier a fost enunțată anterior, printr-o intervenție la un post național de televiziune.

Voi merge la Cotroceni, dacă suntem invitați. Eu o țin pe a mea și îl voi propune pe domnul Raed Arafat. În toată această criză, este singurul om care mai ia decizii, care știe ce are de făcut”.