Atac la primarul Romanescu, pentru că ”i-a ars” nevasta

Tensiuni și nervi întinși la maxim la Poliția Locală Târgu Jiu, după ce auditul ordonat de primarul Romanescu a fost finalizat. S-au descoperit nereguli mari, edilul a cerut imediat măsuri, care să pună în legalitate deficiențele constatate.Situația nu convine deloc celor care tratează de ani buni instituția ca pe propria moșie, cei care huzuresc pe acolo se tem și de decizii radicale în viitorul apropiat.
Agitația a atins cote uluitoare, o mână de oameni s-a grăbit să compună un comunicat de presă în care Poliția Locală încerca să prezinte rezultatul controlului echipei care verificase instituția. Comisia de Disciplină lucrează la foc continuu, întâmplător sau nu, salariații care nu stau drepți în front sunt vizați.

Juristul iese la atac, după ce soția a fost găsită în neregul㡡

”În ceea ce privește modalitatea de exercitare a vizei control financiar preventiv propriu, în instituție, s-a stabilit recalcularea drepturilor salariale pentru cea de-a doua persoană stabilită prin decizie a conducătorului instituției.”
 Persoana vizată de aceste rânduri din raportul de audit este Elena Drăghescu, inspector în cadrul Serviciului Financiar-Contabilitate.Aceasta primea o remunerație lunară, deși dreptul la viza de control financiar preventiv îl avea doar în situația în care contabilul șef al unității se afla în concediu sau în alte situații care o împiedicau să-și exercite atribuțiile de serviciu.
  Juristul de la Poliția Locală și totodată soțul Elenei Drăghescu, Gheorghe Drăghescu, nu a suportat ușor decizia luată de oamenii lui Romanescu, a stins nocturna și a început să dea orbește la gioale.
 Prezent la Tv Sud, în cadrul unei emisiuni, Drăghescu a trimis mesaje cu mantă care lovesc și în Romanescu, omul care a avut ”tupeul” să ceară recalcularea drepturilor salariale ale soției. Acesta a sugerat că incidentele de scrijelire a coloanei au fost pur electorale, deci în beneficiul contracandidaților lui Aurel Popescu : ”De unde știm că în campanii nu a fost folosită instituția noastră?De ce nu se întâmplă din campania electorală încoace?De ce nu mai găsim cai?”
  Evident, și actualul primar este ținta acestui atac voalat, Drăghescu uită să spună că administrația locală a luat măsuri suplimentare pentru rezolvarea problemei cailor, dar mai există cazuri izolate semnalate de populație,
Articolul precedentRomanescu, discuţii cu afacerişti nemţi!
Articolul următorRomanescu schimbă tradiţia! O vedetă rock va aprinde iluminatul de sărbători!