Au apărut agitatorii! Vișan nu a amenințat greviștii cu jandarmii

Situația tensionată din Complexul Energetiv Oltenia poate fi exploatată de persoane ce încearcă să deturrneze protestul pentru a-și atinge ascopurile. În grupul virtual ”mineri și energeticieni” a fost postat avertismentul: ”Doru Vișan amenință oamenii la tv că trimite Jandarmeria”. Secretarul de stat Doru Vișan nu a făcut referiri la jandarmi, la posibile intervenții a acestora, oamenii nu pot fi puși la muncă fiind supravegheați de la spate de jandarmi. Această ipostază este o utopie, Vișan a fost subliminal amenințător vorbind despre prevederile legii.

”Legile statului funcționează pentru situații normale și pentru situații anormale. Noi am înștiințat organele statului în acest sens, și dacă este pusă în pericol siguranța Sistenului Național, vom acționa ca atare”, a declarat, luni, Vișan.

Este absurd să te gândești la mii de jandarmi împrăștiați câte unu, doi, trei prin carierele Olteniei, obligând oamenii să muncească. Atenție la profilul celor ce postează astfel de mesaje, e foarte posibil să fie conturi false.

Articolul precedentNici respect, nici salarii : Anton Anton, mârlanul de la negocieri. Ministerul nu dă banii și amenință greviștii
Articolul următorExperiență unică trăită de câțiva gorjeni: Au fost în Tabăra de Iglu din Parâng