Au dat paragină, se ceartă pentru conturi pline: Fundațiile se bat pe banii Primăriei Târgu Jiu și întârzie preluarea Casei de Cultură

Preluarea Casei de Cultură a Sindicatelor de Primăria Târgu Jiu este întârziată de tot felul de jonglerii juridice ale unor fundații care se ceartă între ele pentru o felie cât mai mare din cei 4 milioane de lei cu care în aprilie municipalitatea târgujiană cumpăra clădirea. În fața acestei stări de fapt, primarul Romanescu spune că se caută soluții pentru înregistrarea imobilului la Cadastru, din acel moment autoritatea locală putând să caute soluții de finanțare pentru renovarea clădirii aflate în paragină. ”În perioada următoare o să facem în așa fel încât să virăm banii respectivi, să rămână blocați într-un cont, dar să putem într-un fel să ne înregistrăm cu această clădire la Cadastru, și să putem să depunem dosarul pentru un proiect cu finanțare guvernamentală pentru reabilitarea Casei de Cultură”, a precizat Romanescu. Edilul nădejduiește că judecătorii vor înțelege că Primăria Târgu Jiu este cumpărător de bună credință și vor muta bătălia fundațiilor care în trecut au deținut imobilul pe alt front juridic.

Articolul precedentBărbat REȚINUT, după ce a fost surprins masturbându-se în fața unui liceu din Târgu Cărbunești
Articolul următorSocial-democrat gorjean, reproșuri la adresa preoților și Bisericii: Este o înfrângere a Bisericii Ortodoxe.