Aurel Popescu vrea ca noua conducere PSD să fie formată din ”persoane curate, fără pată”

Mai toţi liderii şi comunicatorii Partidului Social Democrat clamează reformarea formaţiunii politice din care fac parte, declară că a venit timpul să primeze promovarea persoanelor bine pregătite şi de o calitate morală ireproşabilă. Din acest cor nu lipsesc nici social-democraţii gorjeni, viceprimarul din Târgu Jiu Aurel Popescu fiind convins că astfel de obiective nu sunt utopii şi, odată cu realizarea lor, PSD va redeveni forţa din anii anteriori.

Dacă nu vom face acest lucru, vom avea numai de pierdut. Dacă nu înţelegem într-un târziu că au fost făcute şi greşeli în ultimul timp  vom avea de pierdut, noi ca partid şi noi ca membri. Nu cred că îşi doreşte cineva o astfel de situaţie şi nu cred că cineva nu vrea ca PSD să redevină ce a fost. Eu îmi doresc ca această conduducere interimară să fie suficient de abilă şi suficient de pregătită pentru ce urmează. La congresul din 29 februarie ne dorim să avem, cu adevărat, pe buletinele de vot persoane potrivite pentru conducerea partidului. Ştim că pot fi promovate persoane curate, persoane fără nicio pată, persoane care nu pot fi atacate decât de cei care vor, cu adevărat, să atace doar de dragul de a ataca”, a spus, la Radio Infinit, Aurel Popescu.

Dincolo de declaraţiile frumos ambalate, rămâne de văzut dacă greii PSD se vor da la o parte, vor fi dispuşi să devină simpli executanţi ai unor decizii luate de alţii.