Bălăeț nu renunță la ideea înființării unei secții de fotbal în cadrul CSM

Robert Bălăeţ, directorul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu, speră să aibă alocat un buget de 18-20 de miliarde pentru activitățile din acest an. Acesta vizează, pentru început, înființarea a trei secții sportive, handbal, baschet și volei, fiind început de drum, iar parte din sumă va merge către achițiționarea de echipamente sportive, echipamente de joc și alte cheltuieli ce intră la categoria dotări. Este necesar și  un microbuz, tinerii sportivi vor avea nevoie de un mijloc de transport pentru deplasări.

Prezent în studiourile Accent TV, în cadrul emisiunii ”Sportul Gorjean”, moderată de Cătălin Pasăre, fostul fotbalist a dezvăluit că nu a renunțat la ideea înființării unei echipe de fotbal la CSM. Reamintim, acest lucru nu este posibil în prezent, asocierea Consiliului Local cu Pandurii Târgu Jiu nu permite o structură fotbalistică în cadrul municipalității.

”Dacă Consiliul Local nu vrea să mai dea bani la Pandurii Lignitul, eu spun așa, că e mai bine să ieșim din asociere și să putem face secție de fotbal pentru a ajuta acei copii care se chinuie acolo zilnic. La orice meci părinții sunt disperați că ei plătesc și asistența medicală, și deplasările, și arbitrii, ori nu este normal să se mai insiste pe această asociere și să chinuie acei copii”, a spus Bălăeț, care a precizat că ar fi posibil că tinerii fotbaliști ai CSM să continue după juniorat la Pandurii.