Târgu Jiu: Cu blugii ”rupți în genunchi” la întâlnirea cu Băsescu

Fostul președinte al României Traian Băsescu a fost marți la Târgu Jiu, unde a avut discuții cu membrii Partidului Mișcarea Populară, dar și o întâlnire cu mai mulți studenți de la Universitatea ”Constantin Brâncuși”. Cel ce a fost șef al statului în două mandate s-a adresat tinerilor, sfătuindu-i să nu se arunce cu capul înainte în politică, doar de dragul unor privilegii temporare.

”Dragii mei, nu vă apucați de politică până nu veți dobândi experiență acceptabilă în meseria voastră. De ce? Pentru că politica este dependentă, pentru că din patru în patru ani ești dependent de vot și ca să fii liber în interiorul partidului tău, să nu fii un cărător de geantă pe care îl pune un șef într-o poziție sau alta, trebuie să știi o meserie. Acela este refugiul și siguranța, nu politica! Politica este o activitate nesigură”, a transmis Băsescu, printre altele, tânărului auditoriu, reamintind că el nu a renunțat niciodată la brevetul de comandant de navă. 

S-a remarcat că la întâlnire nu a fost impusă o anumită ținută, câțiva studenți participând îmbrăcați cu blugi moderni, ”rupți în genunchi”, curent vestimentar ce încă șochează anumite persoane.