Bălăeţ: Oraşul Târgu Jiu va avea baschet şi handbal

Clubul Sportiv Municipal va avea secţii de handbal şi baschet. Directorul de la CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeţ, a ţinut să-i liniştească pe fanii baschetului, care vor mai pierde încă o echipă în acest an, ACS Târgu Jiu. Aşa cum a promis, fostul pandur dă o mare importanţă şi sectorului juvenil.

“S-au demarat şi parteneriatele cu CSS pe ramura de baschet, pentru încă patru grupe de copii. Baschetul nu va muri la Târgu Jiu, se va face echipa de seniori, care va evolua normal în ultima ligă, pentru că aşa sunt regulile. Handbalul va avea la feminin echipă de liga a doua, plus celelalte grupe, vreo şapte grupe de copii şi va fi şi o secţie de volei, unde se va face o echipă de junioare, ca să vedem dacă va prinde acest sport şi la Târgu Jiu”, a precizat Bălăeţ.

Evident, activitatea va începe la club după încheierea actualelor sezoane competiţionale. Bălăeţ este optimist şi a declarat că va aduce mulţi oameni cu bani lângă echipe.

“Secţiile vor funcţiona clar după luna iunie, acum echipele sunt în competiţii, nu pot să vorbesc de sport, decât după iunie, când vor începe pregătirile precompetiţionale. 100%,  oraşul Târgu Jiu va avea baschet şi handbal la un nivel la care au mai fost aceste sporturi. Încercăm să evoluăm şi să promovăm de la anul pentru că aşa e normal. O să fie foarte mulţi sponsori cu diferite sume”, a mai spus directorul CSM Târgu Jiu.