Lădaru, aroganțe la adresa milionarului: ALDE o dă în bară și Iordache o să fie schimbat

Eduard Lădaru, consilier ALDE din Târgu Jiu, nu pare câtuși de puțin impresionat de încercările liderului județean Ion Iordache de a-l exclude din partid. Alesul municipal răspunde îndrăzneț demersurilor fostului primar din Turceni, precizând că după alegerile europarlamentare cel care va avea de pierdut va fi Ion Iordache, din cauza rezultatului catastrofal pe care îl va obține ALDE Gorj.

”Partidul va scoate un rezultat dezastruos la alegeri și domnul Iordache a hotărât aseară (marți n.red.) să înlăture pe oricine i-ar putea fi contracandidat la alegerile pentru funcția de președinte al organizației (…) După rezultatul pe care îl va avea ALDE Gorj, domnul Iordache va trebui să fie înlăturat de domnul Tăriceanu”, a declarat Lădaru, cel care are îndoieli că organizația politică din care încă face parte va trece pragul electoral la scrutinul din 26 mai.

În replică, Iordache a declarat că este apreciat la nivel central și nu vrea să îi răspundă lui Lădaru. Reamintim, la nivel de organizație județeană, ALDE Gorj a hotărât marți excluderea lui Lădaru și a lui Ninel Muja. Pentru realizarea acestor intenții este nevoie și de acordul centrului, fapt care le convine de minune celor doi. Cum, necum, ALDE Gorj rămâne subiect în atenția cetățenilor, ceea ce poate fi o carte câștigătoare în bătălia pentru notorietate și voturi. Există și reversul, Ion Iordache și apropriații pot transmite sentimentul neputinței, electoratul analizând și din acest unghi încercările în cazul Lădaru.