Bancu, la reunirea CSU Craiova: ”Vreau să câștigăm fiecare meci”. Rotaru a mai renunțat la o vedetă

CSU Craiova s-a reunit miercuri, 3 ianuarie, și s-a plecat într-un cantonament centralizat în Antalya, până la jumătatea lunii. Antrenorul Ivaylo Petev nu va mai lucra cu slovenul Jasmic Kurtic și cu croatul Ante Roguljic, ambii fiind liberi să-și caute echipă.

 

Înainte de plecarea spre Turcia, Nicușor Bancu, căpitanul oltenilor, a oferit jurnaliștilor o scurtă declarație, în care a subliniat că nu mai trebuie făcute greșelile din partidele anterioare.

 

A fost o perioadă frumoasă petrecută alături de familie, sper că ne-am încărcat bateriile și să revin cu forțe proaspete pentru că ne așteaptă un an foarte greu. Vreau doar să mă pregătesc bine în acest cantonament, să fiu ferit de accidentări și la finalul sezonului să fim cât mai sus în clasament.

Nu vreau să mai vorbesc de titlu, vreau să câștigăm fiecare meci pentru că nu am avut evoluții constante în sezonul trecut și sper ca acum să se întâmple diferit. Vor fi două partide foarte grele, cu siguranță cu Farul va fi altă partidă decât cea din cupă, vor veni cu toți jucătorii.

Trebuie să nu mai facem acele greșeli pe care le-am făcut în celelalte partide, unde am condus cu 2-0 și am fost egalați. După aceea la UTA am fost conduși cu 2-0 și am egalat. Trebuie să fim mai concentrați pe faza de apărare și ținând cont că jucăm acasă ar trebui să câștigăm ambele partide.

Cred că antrenorii vor ca toți jucătorii să fie apți, să nu se accidenteze nimeni și noi la fel. Ne dorim să facem pregătirea 100% pentru că acest lucru contează pe parcursul sezonului. M-am gândit tot timpul la Campionatul European, mă bucur foarte mult că ne-am calificat.

Până în vară sunt multe meciuri la echipa de club, unde vreau să joc meci de meci și să fiu sănătos pentru că dacă se va întâmpla ceva voi rata și nu vreau. Un an cât mai bun pentru noi, să fie alături de echipă și chiar dacă mai sunt momente dificile împreună vom trece peste”, a spus Bancu.

Articolul precedentTârgu Jiu: Primul donator de sânge din 2024. ”Sunt oameni ce au nevoie de un ajutor pe care îl pot oferi”
Articolul următorFCU Craiova a reluat pregătirile. Costantino: Am mare ambiție. Vreau să fac o echipă, ăsta e jobul meu