FCU Craiova a reluat pregătirile. Costantino: Am mare ambiție. Vreau să fac o echipă, ăsta e jobul meu

FCU 1948 Craiova a reluat pregătirile miercuri, 3 ianuarie. Juveții se vor pregăti pentru reluarea sezonului la propria bază, FCU Football Park, urmând să dispute un meci amical cu FC Botoșani pe 12 ianuarie.
Nu au fost anunțate plecări sau sosiri, rămâne de văzut dacă se vor face transferuri în perioada următoare.
Într-un interviu pentru Flashscore.ro, antrenorul Giovanni Costantino dezvăluie că oltenii nu au renunțat la obiectivul de a accede în play off-ul SuperLigii.

Vreau să fim împreună, să ne antrenăm, să jucăm, să progresăm și să fim mai buni împreună. Mă interesează spiritul de echipă.

Fotbalul se bazează pe echipă, nu e un sport individual. Așa că implic pe toată lumea, vreau să dezvolt și calitățile individuale ale jucătorilor tot în contextul muncii în grup.

Vreau să fac o echipă, ăsta e jobul meu. Am o relație bună cu jucătorii, le cer mult, sunt exigent cu ei și cu staff-ul meu. Dar sunt sincer cu ei și vreau să facem lucrurile perfect. Sigur, asta e imposibil, dar trebuie să încercăm să fim perfecți. Am mare ambiție, sunt competitiv, așa trăiesc. Sper să ajung cât mai sus cu FCU. Vreau să bat pe toată lumea. Trebuie să părăsim zona play-out-ului și să ne propunem cât mai mult.

Cupa este o altă țintă pe care o avem. Dar să ajungem în play-off este ceea ce visăm. Nu e un obiectiv ușor, dar sperăm la tot ce e mai bun”, a spus, pentru sursa enunțată, italianul.

 

 

FOTO:

Articolul precedentBancu, la reunirea CSU Craiova: ”Vreau să câștigăm fiecare meci”. Rotaru a mai renunțat la o vedetă
Articolul următorAu crescut rezervele valutare ale BNR