Baschet – România: Video! Pus pe răzbunare, un jucător a vrut să intre cu o bară de fier pe parchet

Karel Guzman, baschetbalist cubanez legitimat la U BT Cluj-Napoca, este cercetat penal după ce a fost protagonistul unor incidente grave petrecute la finalul meciului  de campionat cu CSM Oradea, partidă din cadrul etapei a XXII-a a Ligii Naționale de Baschet.
Supărat că echipa sa pierde, cubanezul a ieșit din sala din Oradea, a mers pe un șantier din apropiere de unde a luat un obiect contondent din fier și a vrut să revină în pe parchet, intenționând să îl folosească. Nu și-a pus planul în practică, fiind oprit de către un coleg de echipă.

Jucătorul, după ce a părăsit suprafața de joc, a avut un comportament violent, ca urmare a unor apostrofări ale suporterilor. A ieșit din sala polivalentă, mergând pe șantierul din apropiere, și a luat o tijă de fier striat cu care a vrut să reintre în sală, moment în care a fost oprit de către un coechipier, iar un agent de pază l-a deposedat de obiectul contondent.

În urma celor constatate, s-au întocmit acte de sesizare conform art. 371 din Noul Cod Penal pentru tulburarea ordinii și liniștii public”, a transmis Jandarmeria Bihor.

 

VIDEO:

 

 

Articolul precedentTârgu Jiu: Dambla la nervi! A distrus parbrizul mașinii unei femei
Articolul următorCE Oltenia primește de la buget 90 de milioane de euro pentru plata certificatelor CO2