Becali a anunțat că a bătut palma cu Șumudică, l-a convins să preia FCSB. Ce clauze ar avea contractul

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat că Marius Șumudică va fi noul antrenor al echipei sale. După încă un sezon în care a ratat titlul de campion, omul de afaceri este convins că problemele se vor rezolva prin aducerea noului tehnician.

Vreau să îl iau pentru că sunt convins că putem face treabă împreună. Mi-a pus că pe el nu îl interesează ce spune presa, ce spune cutare, mi-a spus că pe el îl interesează să îi dau banii lui și ce i-am promis.

Dacă întreabă cineva de schimbări a spus: «Le spun eu că ai spus tu să schimb, nu mai trebuie să mă întrebe ei» și vă închide gura.

Eu l-am întrebat ce face cu Rapidul. Mi-a zis: «Bă Gigi, nu poate să spună nimeni nimic, pentru că nici măcar un telefon nu mi-au dat și atunci nu pot să aibă pretenții».

Ăștia de la Rapid sunt niște suporteri civilizați, educați, chiar dacă sunt ei din Giulești. Adică ei își respectă valorile lor și vedetele”, a spus patronul FCSB. 

Ce clauze ar fi prinse în contractul antrenorului

I-am propus un contract bun. Ia 500.000 pentru Champions League, 200.000 pentru Europa League. 25.000 dacă intră în Conference League. Adică 20.000 pe lună plus încă cinci dacă intră în Conference. Să semneze, e un milion dacă reziliază. Când ar vrea să plece, crezi că-i iau milionul ăla? Dacă vrea să plece la altă echipă, s-o plătească. O să-l vând cu un milion pe Șumudică, o să vedeți. Îl vând în Arabia”, a mai spus Becali.

Mult râvnitul tehnician nu a confirmat colaborarea, precizând că urmează să se consulte cu familia.