Târgu Jiu: Adolescent violat de un individ în baia unei săli de jocuri

Un individ în vârstă de 27 de ani, din Fărcășești, Gorj, a fost arestat miercuri, pentru 30 de zile, după ce cu aproape doi ani în urmă ar fi violat un minor în baia unei săli de jocuri din Târgu Jiu. Mai mult, acesta ar fi înregistrat agresiunea sexuală, video transmis ulterior către mai multe persoane.

Un bărbat de 27 de ani, bănuit de viol și pornografie infantilă, a fost reținut, în urma activităților desfășurate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Gorj, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Gorj.

Din cercetări a reieșit că, la data de 23 septembrie 2019, acesta ar fi determinat, prin constrângere fizică și psihică, un minor, de 17 ani, să întrețină un act sexual cu el, în baia unei săli de jocuri din municipiul Târgu Jiu.

Agresiunea sexuală ar fi fost surprinsă prin înregistrarea audio-video, cu un terminal mobil ce aparținea bărbatului bănuit, iar, ulterior, ar fi fost stocată pe respectivul terminal și distribuită prin intermediul rețelelor de socializare și aplicațiilor tip chat de comunicare, către diverse persoane.

La data de 18 mai a.c., bărbatul a fost reținut și introdus în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

La data de 19 mai, tânărul a fost prezentat Tribunalului Gorj, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a transmis IPJ Gorj.