Becali – Rotaru, meci egal. După joc, ”Oracolul de la Bălcești” a anunțat campioana

FCSB și C.S. Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, într-un meci al etapei 29 a din Liga 1.

Craiovenii au avut cel mai clare situații de gol, inclusiv un penalti, oportunitate irosită de Cicâldău, în minutul 61, șutul său fiind parat de portarul Vlad.

După joc, fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, supranumit ”Oracolul de la Bălcești”, s-a încumetat să indice jurnaliștilor viitoarea campioană a României la fotbal, bineînțeles, un pronostic propriu.

 

 

Un meci slăbuț, dar puteau câștiga oltenii. Cred că mă pricep bine la fotbal, când am spus că Vlad ăsta va fi cel mai bun portar al țării, chiar și atunci când făcea gafe. Acum are un an excepțional. Mi-a plăcut felul în care au jucat cei de la Craiova, puteau câștiga lejer. Le-ar mai trebui 2-3 jucători de valoare, în rest au condiții bune.

Prea mulți tineri la FCSB, care acum își dau drumul. Dacă s-ar păstra 2-3 ani de zile, ar fi extraordinar. O să vândă toate talentele, va lua bani mulți pe ei. Au alergat mai mult craiovenii, au surprins cu mijlocul terenului, care a fost mai bun. Craiova a avut niște ocazii de mi-am pus mâinile la ochi. Eu n-am ținut cu niciuna! Cred că FCSB, cred că Becali va câștiga titlu”, a spus, pentru gsp.ro, Dragomir.