Becali: Rotaru nu vrea să mai continue, e om deștept, nu îi place să piardă bani

Gigi Becali spune că Mihai Rotaru se gândește la retragerea de la CSU Craiova, dorind să își recupereze banii investiți. Patronul FCSB crede că Adrian Mititelu nu va accepta niciodată o colaborare cu finanțatorul celeilalte echipe din Bănie.

Este posibil să fie o singură Craiova, dar nu știu cum. Numai dacă Mititelu rămâne cu cuțitul la os, și Mititelu dacă are și cuțitul la os știi ce zice? Bagă cuțitul, bagă și fierăstrăul, taie-mi și osul și tot nu fac cu Rotaru. Am vorbit cu Rotaru, e posibil dacă vin alți oameni de afaceri sau să se implice primăria să îi zică lui Rotaru așa:

Ai cheltuit până acum 25 de milioane, facem o convenție o ia primăria și când vindem jucătorii îți dăm banii treptat. Rotaru nu mai vrea, e un om deștept, Rotaru e un om al cifrelor. Nu că nu vrea să continue, nu îi place să piardă bani.

Nu concepe «Cum mă, eu mă om deștept, fac afaceri, matematician să nu pot». Aici nu poți, și-a dat seama și nu mai vrea că e prea deștept să stea în fotbal, așa cred, am vorbit cu el”, a spus, la FANATIK SUPERLIGA, Becali.

Articolul precedentPrefectul nu a reușit nici măcar realizarea studiului de fezabilitate la Palatul Administrativ, la un an de la cutremure. Reabilitarea clădirii afectate de seisme, într-o zi cu soare
Articolul următorOficial! Numărul deceselor, aproape dublu decât cel al nașterilor, în decembrie 2023