Călinoiu prevestește somn adânc și lung, în opoziție, pentru PSD

Ion Călinoiu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj şi lider marcant al PSD, vine în spațiul public cu previziuni sumbre pentru partidul pe care l-a păstorit o bună perioadă în Gorj. În prezent șef la Serviciul pentru Gorspodărirea Apelor Gorj, fostul numărul unu al județului averitizează că PSD-ul riscă să piardă și Consiliul Județean, devenind astfel cel mai mare partid al județului, dar în opoziție. Acesta vorbește despre întărirea organizațiilor locale, dar nu spune cine ar mai fi dispus să meargă către formațiunea politică păstorită de Liviu Dragnea, ce calitate ar avea viitoarele ”vitamine”, ce le poate oferi PSD-ul, în vreme ce există deja armate de nemulțumiți în partid.

Ion Călinoiu vorbește și despre unitate în condițiile în care o parte dintre lipitorii de afișe și-au luat lumea în cap și au plecat în căutarea binelui, după ce au ascultat răbdători amăgiri peste amăgiri. Problema se agravează la nivelele superioare, acolo unde oameni cu pedigree și origolii pe măsură așteaptă, și ei, concretizarea promisiunilor.

”Ne paște riscul ca să pierdem președinția Consiliului Județean. Trebuie luată fiecare organizație în parte și acolo, de fapt, putem să vorbim despre locul fiecăreia în parte, iar acestea trebuie să fie unite. Trebuie văzut, desigur, și acolo unde sunt o serie de nemulțumiți. Dacă îi pierzi, ai pierdut din capitalul electoral. Părerea mea că ALDE nu urmărește să câștige municipiul Târgu Jiu, dar urmărește să câștige 20%, ceea ce este suficient să-și urmărească unele dintre dorințele lor. Și atunci degeaba ia PSD-ul 35-37%, pentru că rămâi principala formațiune politică, dar în opoziție”, a spus, la Radio Infinit, Călinoiu. 

Articolul precedentTârgu Jiu: S-a semnat pentru 20 de mijloace de transport în comun moderne. Vin în 2019
Articolul următorTârgu Jiu: Expoziție de pictură Florin Preda-Dochinoiu