Când Boza spune lucruri trăznite și cade în ridicol

Sorinel Boza, directorul general al Complexului Energetic Oltenia, dă din declarații pompoase în ridicol. Managerul Boza și-a arătat disponibilitatea de a pune la dispoziția autorităților din Gorj echipamente și utilaje care să intervină la deszăpezire în zonele cu probleme. Toate acestea au fost transmise Comandamentului de Iarnă, constituit la nivel județean, conducătorii de la Târgu Jiu au primit garanția că parte din utilajele CEO vor interveni în situațiile speciale.

Marți, un autobuz care transporta 40 de elevi a fost cât pe ce de un accident pe DJ 674B, din cauza stării drumului. Șoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă și a ieșit în afara părții carosabile, înclinându-se în șanț. În cele din urmă, elevii au ajuns cu bine la școală, cu același autobuz.

Administratorul drumului, SC CEO, a fost sancționat cu 3.045 de lei, asta după ce mai fusese amendat cu 7.250 de lei, tot pentru că nu a deszăpezit. Total, amenzi în valoare de 10.295 de lei, pentru că utilajele promise de directorul general la județ nu au deszăpezit DJ 674 B, Negomir – Rovinari, rută secundară terestră aflată în grija lui Sorinel Boza.

 

 

Articolul precedentSindicatul Liber Roșia îl trimite la colț pe deputatul Vîlceanu
Articolul următorTânărul înjunghiat cu baioneta a murit