Capotă ar vrea șefie multă la Spitalul Județean

Întâiul fotoliu al Spitalului  Județean de Urgență Târgu Jiu devine atractiv atunci când chingile politicului îți permit să îl atingi.Gigel Capotă, noul manager interimar al instituției, nu ar spune nu unei perioade mai lungi petrecute în postura de șef al spitalului.Fostul director financiar-contabil a spus s-a gândit la o candidatură (concurs pentru funcția de manager nr.), dar totul depinde de rezultatele obținute în perioada de interimat.”O să analizez dacă mi-am realizat obiectivele propuse, dacă da, atunci voi dori să continui”, a precizat managerul interimar pentru Tele 3.Aceste declarații sunt în totală contradicție cu ce spunea în urmă cu câteva luni, când afirma că nu este interesat de post, chiar dacă fostul șef al unității, Tiberiu Tătaru, intra în interimat.În trecut comisar șef al Gărzii Financiare Gorj, Capotă afirmă că va cere ordine și disciplină, performanță, mai mult, nu va avea o relație de prietenie cu subordonații.

Articolul precedentPSD Gorj îl lasă pe Dragnea pentru Rege!
Articolul următorDe Moș Nicolae, un primar a trimis toți copiii comunei la teatru

1 COMENTARIU

  1. Hehe, dacă a fugit Gigel înapoi, acasă, cu un ditamai ZERO împușcat (nota de la examen) când a vrut să fie, pe furiș, director la spitalul din Deva, acum se gândește că ar fi taman bun pentru prima funcție a spitalului județean GORJ! PE BUNE??? Păi, el n-a fost în stare să facă mari chestii la Garda Financiară (pe meseria lui, vorba aia), pe unde s-a remarcat mai mult prin scandaluri, mai ales cu balastiera, da’ e PERFECT pentru a manageria spitalul județean!
    Bietu’ amărât, îmi amintește de ăla care era cărat de locuitorii din satul lui Păcală ca să fie înecat, da’ el țipa să fie lăsat în pace că vrea să le fie primar… :))))))))))