Caragea: Iordache a adus în PNL toți cămătarii, evazioniștii, proxeneți și proxenete. Ce a căutat și a găsit prefectul la Bonculescu acasă?

Mesaj dur al lui Viorel Caragea, fostul șef al IPJ Gorj, după ce prefectul Iulian Popescu a petrecut revelionul la o adresă de pe Bulevardul ”Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu, acolo unde s-a aflat și Florentina Elena Popescu, anunțată drept candidat al romilor pentru Primăria Municipiului.
Revelion în marea familie a PNL Tg Jiu condus de Iulian Popescu și romii din Fam. BONCULESCU (care au renegat Obreja) .
Foștii susținători ai lui Marcel Romanescu, fam. Bonculescu , juniorul Geani consilier local câțiva ani , au hotărât ca e bine sa sărbătorească acasă cu candidata romilor la Primăria Tg Jiu și celebrul Prefect Iulian Popescu, îmbrăcat într-un rosu portocaliu, la castelul cu turnulețe de pe Ecaterina Teodoroiu .
De ce Ion Iordache a adus în PNL toți cămatarii, evazioniștii, proxeneți și proxenete, este o întrebare de început de an, căreia nu ii așteptăm răspunsul, pt. că sunt convins că recomandarea a fost făcută de către secretarul general al PNL Gabriela Tîrsu , aflată în competiție cu secretarul general al PSD pt funcții Anca Constantina Bordușanu .
P.S vinovatul principal este Mihai Weber zis Mișu , care atunci când a avut o în partid pe Gabriela Tîrsu nu i-a dat funcții la nivelul doamnei Anca Constantina Bordușanu , astfel Gabita a migrat la PNL unde analizează toate numirile politice, evaluează primarii și directorii și mai ales conturile firmei și ale familiei alimentate cu multe miliarde de când e la PNL .
Ce a cautat și ce a găsit Prefectul la Bonculescu acasă?!’‘, a scris, pe pagina de socializare, Caragea. 

FOTO:

Articolul precedentTârgu Jiu: Alarmă generală după ce o copilă a plecat de acasă în prima zi a anului
Articolul următorTârgu Jiu: Beat criță după Revelion, s-a urcat la volan