Târgu Jiu: Alarmă generală după ce o copilă a plecat de acasă în prima zi a anului

Căutări febrile ale autorităților, luni seara, după ce s-a sesizat dispariția unei copile de doar 12 ani din Târgu Jiu. Fetița a plecat de acasă și a fost găsită într-un imobil nelocuit de pe raza municipiului.

 

În seara de 1 ianuarie 2024, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați, prin apelul 112, de un localnic, despre faptul că fiica vecinului său, în vârstă de 12 ani, a plecat de la domiciliu, în urmă cu două ore și nu s-a mai întors.

La nivelul IPJ Gorj a fost formată o echipa complexă, cu efective lărgite, formată din polițiști aparținând mai multor structuri operative, inclusiv criminalist, cu câine de urmă, care a început căutările în vederea depistării minorei, aceasta fiind, totodată, pusă în urmărire la nivel național.

În urma căutărilor amănunțite, la aproximativ o oră de la sesizarea dispariției, minora a fost identificată de polițiști într-un imobil nelocuit de pe strada Motrului, fiind preluată și transportată de către un echipaj al ambulanței, la spital, pentru efectuarea unor investigații medicale.

La căutări au participat reprezentanți ai ISU, IJJ și Salvamont Gorj. Atragem atenția populației, ca, în cazul în care se confruntă cu o situație de dispariție aunui minor, în special sub vârsta de 14 ani, să solicite de urgență sprijinul autorităților sau să apeleze numărul unic de urgență 112, deoarece, în aceste situații, cu precădere petimp de noapte, fiecare minut contează în găsirea persoanei respective sau salvarea vieții acesteia”, a transmis IPJ Gorj.

Articolul precedentGorj: Avea doar 20 de ani! A murit după ce a dat cu mașina într-un gard
Articolul următorCaragea: Iordache a adus în PNL toți cămătarii, evazioniștii, proxeneți și proxenete. Ce a căutat și a găsit prefectul la Bonculescu acasă?