Caragea nu combate de florile mărului: Vrea funcție și episoade din ”Elodia”, seară de seară

Viorel Caragea, fostul inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj, și-a dezvăluit intențiile politice și posibilele variante de lucru pentru viitor. Acesta a recunoscut că vizează o funcție publică, consilier local la Târgu Jiu, ca independent, în primul rând, dar nu exclude o colaborare cu un partid. Caragea promite că dacă va intra în Consiliul Local va fi jale și  seară de seară vom avea parte de seriale gen Elodia.

”Targetul meu e să intru în Consiliul Local, dar voi candida și la Primărie dacă e nevoie. Îmi trebuie în jur de 3.000 de voturi ca să intru ca idependent. PNL are cu 5.000 de voturi 5 consilieri. Avantajul unui partid politic, dar cine mă oprește să fac oricând, nefăcând parte din niciun partid, cu toate că recunosc: am fost în Partidul Comunist. Altfel, nu puteai să te înscrii la Școala de Miliție. M-au căutat și de la alte partide, dar nu pot să vă spun… Până nu simt, până nu semnez adeziunea. Am avut și am oferte, dar oricum: va fi jale dacă intru acolo. Cei din Târgu Jiu vor sta seară de seară, vom face seriale gen Elodia”, a declarat, pentru Radio Infinit, Caragea, subliniind că vrea” o schimbare totală a profesionalismului, transparență totală”.

La parțialele din 2017, Viorel Caragea a obținut 1.091 de voturi, ceea ce înseamnă că trebuie să își tripleze numărul persoanelor ce îi vor acorda încrederea pentru o funcție de demnitate publică la Târgu Jiu. Totuși, în cele spuse la radio, fostul inspector șef nu precizează care poate fi ”nevoia” ce îl va pune în situația de a candida pentru funcția de primar.