Cârciumaru sună goarna să trezească leneşii din PSD

Deşi este final de an, liderul PSD Gorj Florin Cârciumaru îşi avertizează colegii de partid că va urma o perioadă delicată. Social-democraţii vor să se redreseze după ce au pierdut Primăria Târgu Jiu, iar senatorul de Gorj ştie că “victoriile aduc victorii”. Luptele politice vor fi din ce în ce mai aspre, iar planul de bătăie trebuie pus la punct încă din primele lunii ale lui 2018. “Pentru noi, anul 2018 va fi unul foarte greu, pentru că trebuie să ne organizăm, să ne pregătim foarte bine să câştigăm, cel puţin la Gorj, prezidenţialele şi să aducem voturi foarte multe pentru alegerile europarlamentare pentru 2019. Nu mai vorbesc despre pregătirea alegerilor din 2020, în mod special alegerile locale”, a declarat Cârciumaru.

Fostul primar de la Târgu Jiu a mai spus că relaxarea este una din cauzele eşecului din iunie, iar perioada următoare poate fi una decisivă pentru formaţiunea politică din care face parte.

“Nu trebuie să insistăm prea mult la ceea ce am făcut la alegerile locale parţiale, de ce le-am pierdut. În cazul nostru este simplu. După un succes răsunător la alegerile parlamentare din 2016, am crezut că totul ni se cuvine şi, efectiv, în toate organizaţiile din ţară, s-a instaurat o letargie în ceea ce priveşte activitatea politică. Pe noi ne-a costat foarte mult, aşa se întâmplă întotdeauna după un succes răsunător, urmează o perioadă pe care dacă nu ştii să o gestionezi îţi aduce prejudicii. Ni s-a întâmplat nouă la Gorj, şi au tras învăţăminte mai multe organizaţii din ţară”, a punctat Cârciumaru.

Victoria liberalului Marcel Romanescu, din iunie 2017,  a fost considerată una dintre cele mai mari surprize, din ultimii ani, de pe scena politică.

Articolul precedentGorjenii, trimiși la cratiță, dacă vor să se însoare
Articolul următorRomanescu vrea soluţii pentru siguranţa elevilor din Târgu Jiu