Care pe care: În toamnă, PSD Gorj demarează operațiunea ”candidatul ideal” pentru Târgu Jiu

Partidul Social Democrat va avea, cel mai probabil, un candidat desemnat din sânul formaţiunii politice pentru alegerile locale din 2020, la Târgu Jiu. Cel puţin asta reiese din afirmaţiile lui Cosmin Popescu, vicepreşedintele organizaţiei judeţene, care a spus că sondajul intern va avea loc în toamnă. Mihai Prunariu, Adrian Tudor şi Luis Popa sunt cei trei social-democraţi care şi-au manifestat intenţia de a candida la Primăria Târgu Jiu.

“Ne pregătim candidatul nostru în urma unei analize interne bazate pe un sondaj de opinie care va fi făcut în această toamnă, undeva la sfârşitul lunii septembrie, ca să fie relevant. Depinde când va fi conferinţa judeţeană, dar, obligatoriu, spre sfârşitul lunii septembrie o să avem un sondaj de opinie care să analizeze profilul candidatului ideal pentru 2020”, a precizat Popescu.

Actualul viceprimar Adrian Tudor a recunoscut că tandemul Mihai Weber – Cosmin Popescu a propus varianta ca Marcel Romanescu să canideze din partea PSD la alegerile de peste doi ani. Actualul primar a declarat însă că va rămâne fidel partidului cu care a câştigat ultima bătălie, PNL.

Articolul precedentGorj: Alcoolul și-a luat permis de conducere. Șoferi băuți depistați de polițiști
Articolul următorPonta crede în voturile de la ”șandrama”! Vrea încă o dată parlamentar de Gorj