Gorj: Alcoolul și-a luat permis de conducere. Șoferi băuți depistați de polițiști

Polițiștii gorjeni desfășoară zilnic acțiuni de depistare a participanților la trafic certați cu legea dar, cu toate acestea, conducătorii auto gorjeni nu ezită să urce băuți la volan sau să încalce alte dispoziții oficiale. Astfel:

  • la data de 16 iulie a.c., polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Târgu Cărbunești au depistat în trafic un tânăr de 29 de ani, din Albeni, în timp ce conducea un motoscuter neînmatriculat și fără a poseda permis de conducere pe DC 27A Bolbocești, din comuna Albeni, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,56 mg/l alcool pur în aerul respirat.
  • la data de 15 iulie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic un bărbat de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii având o concentrație de 0,96 mg/l în aerul respirat.
  • la data de 15 iulie a.c., a fost depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, din Sanmarinești, în timp ce conducea pe DJ671B Motru-Cătunele un autoturism cu numere de circulație provizorii valabile până în luna iunie anul curent.
  • la data de 13 iulie a.c., polițiști din cadrul Postului de Poliție Crasna s-au sesizat că un bărbat de 49 de ani din localitate a condus un autoturism DC 7 Drăgoiești având dreptul de a conduce suspendat.

În toate cauzele s-au dispus măsurile legale.

Articolul precedentGorjean, cercetat pentru dare de mită: A încercat SĂ CUMPERE cu 500 de lei tăcerea polițiștilor
Articolul următorCare pe care: În toamnă, PSD Gorj demarează operațiunea ”candidatul ideal” pentru Târgu Jiu