Cerere imperativă în CEO: Vor afișarea listelor cu beneficiarii ”armonizării”!

Listele cu persoanele care vor beneficia din februarie de clase vor fi aprobate miercuri în Directorat. În aceste zile sunt analizate, iar propunerile subunităților care vizează circa opt mii de salariați ai Complexului Energetic Oltenia se vor concretiza fără mari modificări, cel mai probabil. ”Directoratul de miercuri va aproba listele. Le-am primit din teritoriu la finalul săptămânii trecute, trebuie să facem simulări, să vedem per ansamblu bugetul cum se situează și miercuri vom aproba în Directorat. Vrem ca oamenii noștri să simtă deja din luna februarie această creștere salarială. Sunt peste opt mii de oameni care vor beneficia de creștere. Am primit liste de la toate subunitățile, nu sunt probleme”, a spus managerul CE Oltenia, Sorinel Boza.

Salariații companiei cer transparență totală, consideră că este obligatoriu ca toată suflarea din interior să știe cine a primit și cât a primit.

”Trebuie să se afișeze listele pe fiecare unitate în parte cu cei care au primit clase și cu numărul de clase primite, clasa veche și clasa actuală!!” este cererea imperativă, din spațiul public, a unui salariat CEO.

Articolul precedentConstrucția noului Spital Regional Oltenia – Craiova nu va începe curând
Articolul următorJandarmii au intrat în Obreja şi Panduraşul peste hoţii de curent