Cine, pe banii cui, a împânzit Târgu Jiul cu minciuni? Romanescu cere răspunsuri de la șeful Poliției Locale

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, aşteaptă un raport de la şeful Poliţiei Locale, Florin Urdea, după ce mii de fluturași prin care se denaturează sitauația reală din administrarea parcării Super 2000 au fost împrăştiați prin oraş. Materialele sugerau că o parcare ar fi mult mai bine administrată de către investitori privaţi, iar municipalitatea suferă pierderi deși practică preţuri mai mari. “Acţiunea” vine după ce edilul Romanescu a hotărât ca parcarea Rodna să treacă la autoritatea locală. Paradoxal, nimeni nu își asumă tipărirea și distribuirea unor astfel de materiale, chiar dacă este evident cine are de câștigat din dezinformarea populației.

“Am dispus Poliţiei Locale să facă o verificare. Sper ca în zilele următoare să primesc un raport de la domnul Urdea, sper. Dacă nu voi primi, am şi alte modalităţi de a lua decizii în privinţa dânsului. Nici măcar un rând din tot ceea ce se scrie acolo nu este asumat de Primăria municipiului Târgu Jiu. Nu ştiu de unde au fost scoase acele date, nu există niciun document oficial în acest sens şi când vorbim de fluturaşi care au fost afişaţi, lipiţi pe domeniul public, lucrurile sunt puţin delicate. Aştept să primesc de la domnul Urdea documentele. I-am cerut, verbal, în seara zilei de joi, atunci când s-au împărţit acele documente şi aştept un răspuns scris pentru toate aceste aspecte”, precizat Romanescu.

Articolul precedentInvestiții la Spitalul Județean: Ecograf 3D, computer tomograf și instrumentar pentru toate secțiile
Articolul următorRotaru, spovedanie la Teatru: Am fost șantajat! Am fost la Pitești să le aduc ziarele, am fost la Arad pentru bustul Culcer