Ciolacu: Sunt ferm convins că guvernul viitor va funcționa mai bine decât actualul. Va exista rotația

 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, că va exista o rotaţie a premierilor, care va fi „foarte rapidă și foarte lină”, iar viitorul guvern va funcţiona mai bine decât cel în exercițiu.

 

Categoric, va exista această rotaţie, este o premieră în politică. Este un lucru convenit printr-un protocol politic. Avem un acord ştiut de un an şi jumătate. Ştiam acest lucru şi eu, şi domnul Ciucă, şi domnul Boloş, şi domnul Grindeanu, şi toată lumea. Este un acord politic şi cred că trebuie şi noi, politicienii, să dăm dovadă că ne ţinem cuvântul după 32 de ani. (…) Sunt ferm convins că guvernul viitor va funcţiona mai bine decât actualul Guvern. Eu nu îi reproşez nimic (actualului guvern – n.red.)”, a spus, la Europa FM, liderul social-democrat.

Acesta a precizat că nu agreează idea alegerilor anticipate. Totodată, a subliniat că între liderii PSD și PNL există o strânsă colaborare:

Pot să vă anunţ o premieră în politica românească. Eu sunt preşedintele PSD. Domnul Nicolae Ciucă este preşedintele PNL, adversarul tradiţional al PSD. Comunicăm în fiecare zi după o întâlnire importantă care priveşte România. Niciodată nu s-a întâmplat aşa ceva. Şi mai mult: trebuie extins acest lucru şi cu liderii partidelor din opoziţie”.

Articolul precedentRotaru spune că a refuzat oferte de peste 10 milioane de euro pentru a ține jucătorii la CSU Craiova
Articolul următorTârgu Jiu: Copil dat dispărut! Îl caută familia și polițiștii. L-ai văzut?