Rotaru spune că a refuzat oferte de peste 10 milioane de euro pentru a ține jucătorii la CSU Craiova

Mihai Rotaru, unul dintre investitorii de la CSU Craiova, care, potrivit rapoartelor contabile, a împrumutat în permanență clubul din Bănie, dezvăluie că gruparea sportivă în care este implicat ar fi putut vinde jucători cu peste 12 milioane de euro.

 

Universitatea Craiova nu era pe pierdere dacă nu am fi luat hotărârea să nu vindem niciun jucător în vara anului trecut.

Am avut oferte clare! Pentru Andrei Ivan a existat o ofertă de 3,1 milioane de euro, pentru Ștefan Baiaram o ofertă de 4,5 milioane de euro, iar pentru Markovici de 3,8 milioane de euro. Plus alte discuții, care ar fi depășit suma de 12 milioane de euro. Dar am decis să nu vindem jucători pentru că asta a fost politica clubului nostru.

Dacă vindeam acești jucători pierderea de cinci milioane de euro nu mai exista și practic eram și pe un plus de 7 milioane de euro! Mai mult, dacă vă uitați în comparația celor două cluburi, Universitatea stă mult mai bine la toate capitolele, mai puțin la cel de vânzarea jucătorilor. Eu consider că jucătorii mei sunt mult mai valoroși decât sumele pe care le-am primit pentru ei” a declarat Rotaru, pentru GSP.