Ciprian Florescu: E un pericol uriaș pentru PSD

Candidatul PSD la ultimele alegeri locale din Târgu Jiu, Ciprian Florescu, cere o întâlnire între mai-marii social-democrați din județ și teritoriu după un nou eșec în bătălia pentru primărie. Florescu avertizează că PSD a scăzut considerabil în preferințele electoratului.

E un pericol uriaș pentru PSD, pentru că pierdem două tururi de scrutin, unul după altul, la alegerile locale. Trebuie să găsim răspunsurile cât se poate de repede. Vom încerca să vedem unde s-a greșit, dacă mesajul a fost cel potrivit. Există semne de întrebare în ceea ce privește atitudinea noastră față de târgujieni. E greu de spus ce s-a greșit, însă eu unul parcă trăiesc un deja-vu, deși nu am fost implicat în 2017 în alegerile parțiale. Auzindu-l însă pe cel care a pierdut atunci alegerile, pe domnul Aurel Popescu, care îmi povestea cum s-au întâmplat și cum s-au derulat lucrurile, parcă este o chestiune trasă la indigo”, a spus Florescu la Radio Infinit.

Întrebat dacă a fost trădat de colegi, fostul prefect s-a ferit să dea un răspuns.

Nu aș vrea să fac astfel de afirmații, până la urmă orice trădări ar fi fost în jurul meu sau deasupra mea, eu am sperat, prin modul în care mi-am prezentat programul pentru oraș și prin modul în care m-am adresat cetățenilor, să răstorn așteptările unora care nu și-ar fi dorit să reușesc în această competiție”, a adăugat Florescu.

Președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a anunțat deja o analiză a rezultatelor în toate organizațiile unde rezultatele nu au fost cele scontate.