Circ în Guvernul României! Ministru jignit de un secretar de stat. După ce a fost demis, cel din urmă a blocat biroul din minister

Cristian Roman, secretar de stat în Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, a fost demis, la mijlocul acestei săptămâni, după o ieșire nervoasă la adresa ministrului de profil, Marcel Boloș (foto).

Cel din urmă a confirmat incIdentul, vineri.

Atunci când am venit la minister am gândit o restructurare și o redistribuire a delegării atribuțiilor. A fost și cazul dânsului, iar când s-a trezit că atribuțiile sale nu mai sunt aceleași pe care le avea înainte a avut o ieșire nervoasă, a început cu partea de jigniri la adresa mea, la adresa președintelui PNL Sibiu, a altor colegi, mă rog. A fost un episod ciudat, a dat dovadă de un comportament care nu ține de funcția de demnitar public și am luat imediat decizia de a-l demite
 Atunci când cobori la acest nivel nu poți ocupa în niciun caz o funcție de demnitate publică. A fost un episod jenant’‘, a precizat Boloș.

AMENINȚAT CU JANDARMII

Potrivit celor vehiculate, după ce decizia demiterii a devenit oficială, Roman ar fi blocat biroul de la minister și nu l-ar fi deschis decât atunci când a fost amenințat că vor fi chemați jandarmii.

Legat de faptul că a încuiat biroul, eu personal nu pot spune asta, pentru că apoi am fost plecat la Bruxelles, nu am verificat, însă din relatările colegilor mei, da, se confirmă și asta. Eu nu vă pot spune acum dacă era înăuntrul sau în afara ușii încuiate sau cât timp a stat înăuntru. Cert este că a avut un comportament nefiresc”, a adăugat Boloș.