Pandurii, învinsă ”acasă” de Voința Lupac. Găman: M-a supărat atitudinea. Această echipă merită mai mult

Echipa Pandurii Târgu Jiu a pierdut, vineri, în fața Voinței Lupac, scor 1-2 (1-1), pe Stadionul Municipal, în ultima partidă programată pe teren propriu în acest sezon.

Trebuie precizat, echipa gazdă a evoluat în inferioritate numerică din minutul 35, atunci când Afrim a fost sancționat cu cel de-al doilea cartonaș galben.

A fost prima înfrângere ”acasă” a gorjenilor din acest sezon, în urma unei evoluții care l-a nemulțumit pe Mario Găman, antrenorul principal al pandurilor.

 

 – ACEASTĂ ECHIPĂ MERITĂ MAI MULT –

 

N-am cuvinte, sunt foarte supărat. Trebuia să fim pregătiţi pentru orice poate apărea în dinamica jocului. Am dominat, dar, din păcate, au apărut din nou greşeli elementare, greşeli colective. Este ruşinos, pentru că nu am demonstrat că merităm să îmbrăcăm acest tricou, nu am demonstrat că merităm să jucăm la această echipă. Chiar dacă a fost un meci de Liga 3, fără miză, spectatorii şi copiii au venit în număr destul de mare şi pe această cale vreau să îi felicit şi îmi pare rău că i-am dezamăgit. Ne asumăm şi noi antrenorii, nu fugim de răspundere. Eu am ştiut unde vin, am ştiut că nu se pot face transferuri şi, în momentul acesta, sunt la fel de vinovat ca ei. Această echipă merită mai mult.
Cel mai mult m-a supărat atitudinea. Joci pe propriul teren, şi echipa oaspete e mult mai agresivă ca tine? Nu-mi dau seama! Nu se poate câştiga un meci doar dacă intri pe teren! Astăzi, am văzut o echipă care doar s-a apărat, dar, prin dăruire, a profitat de greşelile noastre. Norocul ţine şi cu cei puternici, iar astăzi, au fost mai puternici ca noi. Au fost mai conectaţi la joc” a spus, potrivit Radio Accent, Găman.

 

SUPORETERII SUNT MÂHNIȚI

Pierdem ultimul meci de acasă în fața celor de la Lupac și termină, în spatele unei echipe comunale, dintre-o localitate cu 700 de suflete. Privim cu greu către sezonul viitor”, au transmis, pe pagina de socializare Pandurii Târgu Jiu, O Echipă, Un Oraș, fanii. 

CALSAMENT: