Cîrțu – CSU Craiova: Ne trebuie puncte în meciul cu CFR Cluj. Avem speranțe

Președintele CSU Craiova, Sorin Cîrțu, așteaptă o victorie a echipei sale în fața CFR Cluj, în meciul programat duminică seara, de la ora 21:00, în Bănie. Acesta transmite că se speră recuperarea diferențelor din clasament, punctele având o altă greutate în play off comparativ cu sezonul regular.

 

Ne trebuie puncte. Punctele sunt cu o putere mai mare decât au fost în campionatul regulat, la orice victorie îți rămân trei puncte, nu te mai alegi cu un punct și jumătate. Suntem încă în recuperarea handicapului, dar avem speranțe că putem să facem lucruri foarte bune, având în vedere ce am jucat în ultimele meciuri.

În special în prima repriză cu FCSB și în partea a doua, zic că suntem într-o formă bună și trebuie să exploatăm acest lucru. Este o bătaie mai mare față de altădată în play-off, pentru că sunt locuri puține pentru echipe europene și echipe multe care își doresc, intră mai multe decât au fost până acum în lupta pentru cupele europene.

Mă aștept în continuare să fie meciuri cu adversari foarte agresivi. În ultimul timp să spunem că am avea un plus, dar CFR Cluj este o echipă puternică, foarte grea. Indiferent de ce strategie îți propui, prin stilul lor de abordare unei partide te aduc să joci cam tot ce vor ei.

Sper să fim pregătiți pentru acest lucru, cât și pentru o abordare tehnică, de forță și contraatac. După mine este o echipă foarte grea, foarte bună și nu întâmplător este campioana din ultimii cinci ani”, a spus, pentru Fanatik, oficialul CSU.

Articolul precedentMotociclist încătușat după o goană nebună pe străzile Craiovei
Articolul următorTârgu Jiu: Agentul de pază dintr-un hipermarket, atacat cu spray iritant-lacrimogen