Motociclist încătușat după o goană nebună pe străzile Craiovei

Polițiștii din Craiova au încătușat, după o urmărire ca în filme, un individ teribilist care a făcut o adevărată cursă cu obstacole pe străzile Băniei în încercarea sa de a scăpa de urmăritorii în uniforma MAI.

 

Dacă ai la numărul de înmatriculare combinația de litere <<ZEU>>, nu te face imun la controlul poliției
Ieri noapte, pe străzile din Craiova, un motociclist făcea slalom printre mașini și ambala motorul să le ureze <<somn ușor!>> locatarilor din zonă.
Din nefericire pentru el, în apropiere era și echipajul de poliție format din Alin și Cătălin. După ce a procedat la efectuarea semnalelor regulamentare de oprire a motociclistului, pentru câteva momente Cătălin chiar l-a văzut pe motociclist că încetinește. Însă imediat ce s-a apropiat de polițiști, a demarat agresiv lăsând în urmă <<autospeciala>> Logan.
În urmărirea care a succedat, Alin a fost perseverent și a stat aproape de motociclist, chiar dacă ușor nu i-a fost cu “Loganul” de 0.9 cm3. Evident, în încercarea sa de a fugi, motociclistul a încălcat o serie de reguli de circulație, inclusiv a trecut pe culoarea roșie a semaforului.
În final, motociclistul a pierdut controlul ghidonului și a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. Acela a fost momentul în care colegii noștri au sărit din autospecială și l-au imobilizat pe bărbat prin aplicarea cătușelor.
<<Zeul>> de pe moto avea permis de 15 ani, nu era sub influența alcoolului și nici a substanțelor interzise, dar a mărturisit că este <<teribilist>> și de aceea nu a oprit la semnalul polițiștilor. Acum, timp de 90 de zile și cu o amendă de 3900 lei va avea timp să testeze <<senzațiile tari>> de pe bicicletă”, a relatat, vineri seara, Sindicatul Europol.
Articolul precedentSoran Cîrstea pierde în semifinala de la Miami după un prim set de coșmar
Articolul următorCîrțu – CSU Craiova: Ne trebuie puncte în meciul cu CFR Cluj. Avem speranțe