Cîrţu nu pune presiune pe Piţurcă, dar nici nu îl ţine legat: Dacă nu îi convine, nimeni nu îl forţează

C.S. Universitatea a reuşit să se impună, sâmbătă seara, în faţa echipei din Voluntari, 2-1, însă conducătorii şi suporterii nu au, cel puţin pe moment, ce s-a dorit. Meciul cu ilfovenii a fost unul dificil, Bălaşa reuşind să aducă victoria în minutul 89, pe finalul unei partide în care formaţia antrenată de Victor Piţurcă a suferit deseori. Imediat după fluierul final, Sorin Cîrţu, preşedintele alb-albaştrilor, a ţinut să precizeze că nimeni nu îi pretinde lui Piţurcă titlul de campion, dar în situaţia în care tehnicianul ţine să nu mai continue în Bănie, nimeni nu îl forţează.

Noi am sperat la un alt grafic, dar vedem cum se va termina înainte de play-off. Şi Piţurcă e nemulţumit, dar nu o să dea el din casă sau o să dea vina pe jucători. Nu are nimeni nimic împotriva lui dacă nu ia titlu, atâta timp cât proiectul merge mai departe. Dacă nu îi convine, nimeni nu îl forţează. Nici el nu a fost super încântat, e evident, dar sunt posibilităţi să se îndrepte lucrurile”, a declarat, la Digi Sport, Sorin Cîrţu.

Fostul component al Craiovei Maxima a reamintit că s-au făcut achiziţii importante în vară şi după începerea sezonului, neascunzând faptul că îi place modul în care antrenează Cristiano Bergodi.