Cîrțu: Rezultatul cu FCU a creat nemulțumiri. Vinovați suntem toți

Președintele CS U Craiova, Sorin Cîrțu, a încercat să lămurească situația din club după înfrângerea în fața U Craiova 1948, meci în urmă căruia s-a vehiculat demiterea antrenorului Mirel Rădoi.
Trecem printr-o perioadă, s-a întâmplat la meciul ăsta. Au meritat să câștige, au jucat mai bine. Prima repriză am avut câteva situații bune și poate dădeai o altă turnură. În repriza a doua au jucat peste și nu mai avem ce să comentăm. Victorie pe deplin meritată pentru ce s-a întâmplat în repriza a doua.
Sunt două goluri primite după pauză, până în minutul 60. A nu știu câta oară când echipa iese de la pauză după o repriză în care am dominat și până în minutul 60 primim două goluri. Să o rezolv eu din birouri? Și antrenorul încearcă asta, probabil și jucătorii.

Postul lui Rădoi nu este amenințat nici 0.00%. Eu am mai anunțat, acum câțiva ani, că nu o să mai antrenez. Cum să mai cobor în iarbă? Nu s-a gândit nimeni la demiterea lui Mirel Rădoi. Rezultatul cu FCU nu ne-a convenit. A creat nemulțumiri, dar nu se pune problema demiterii. Vinovați suntem toți pentru că s-a pierdut partida.

O să analizăm, știm pe unde sunt problemele. Într-o înfrângere sunt mai mulți vinovați, participăm toți cum ne place și la victorii. Au fost punctele pe care le-am avut în mână cu Rapid și cu Târgoviște și acum s-a întâmplat asta.
Nu cred că este o problemă între Mirel și jucători. Sunt unii care apar după o întrerupere provocată de accidentări, este diferență de ritm de joc”, a spus, pentru Fanatik, Cîrțu.
Articolul precedentS-a aprobat: Mai bine de jumătate de miliard de euro pentru Gorj, prin Programul pentru Tranziție Justă
Articolul următorContractele de finanțare a altor două investiții, semnate de Romanescu la București