Contractele de finanțare a altor două investiții, semnate de Romanescu la București

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunțat, marți, semnarea a două importante contracte de finanțare prin PNRR ce vizează investiții majore în alte două unități de învățământ din Târgu Jiu.
Tocmai am semnat contractele de finanțare prin PNRR pentru Școala Gimnazială <<Gheorghe Tătărescu>> și Liceul Tehnologic nr.2, al cărui director, domnul Ionuț Berca, m-a însoțit la București, la Ministerul Dezvoltării.
Este vorba despre reabilitarea clădirilor în care funcționează cele două unități de învățământ pentru creșterea eficienței energetice, lucrări ce constau în izolarea termică a spațiilor, schimbarea tâmplăriei, înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele eficiente energetic de tip led, instalarea unor sisteme de monitorizare și control pentru sistemul de încălzire, instalarea de panouri fotovoltaice, instalarea sistemelor de ventilare cu recuperare de căldură și reabilitarea, în întregime, a sistemelor de încălzire ale celor două școli.
La Liceul Tehnologic nr. 2 vorbim de un proiect în valoare de peste 8,5 milioane de lei, iar în cazul Scolii Gimnaziale <<Gheorghe Tătărescu.. suma alocată depășește 2 milioane de lei”, a transmis edilul-șef.