Cîrţu, sigur de Piţurcă: Mai este timp destul, nu e vreun stres. Sigur va reuşi

Sorin Cârţu, preşedintele formaţiei CS Universitatea Craiova, este convins că Victor Piţurcă va avea rezultate la club, precizând că tehnicianul mai are nevoi de timp, ceea ce nu este o problemă pentru conducerea entităţii sportive din Bănie. Declaraţiile lui Cîrţu vin după ce oltenii au remizat, 1-1, cu Chindia Târguvişte, într-un meci în care au avut superioritate numerică mai bine de 60 de minute.

Mai e timp destul! Piţi are nevoie să-i cunoască mai bine pe jucători. Încă ne căutăm, nu e vreun stres. Sigur va reuşi, nu asta e problema. Nu trebuie să-şi facă nimeni probleme. Titlul e unul dintre obiective, alături de Cupă. Vrem în cupele europene, să vedem ce va ieşi. Depinde şi de anumite conjuncturi”, a spus, la Realitatea Plus, oficialul formaţiei din Craiova.

Acesta a făcut referire şi la declaraţiile lui Gigi Becali, finanţatorul FCSB arătându-se interesat de mai mulţi elevi ai lui Victor Piţurcă:

Cine a spus că îi lăsăm pe Mihăilă şi pe Ivan la FCSB? Discuţiile astea au fost tot timpul, nu trebuie să le luaţi de bune. Gigi întotdeauna a mai făcut jocuri de tipul ăsta, să atace jucători, să propună sume. Sunt greu de cumpărat aceşti jucători. Pe mine nu mă surprinde atitudinea lui Gigi, dar nu are bani pentru jucătorii ăştia doi.