Ciucă anunță discuții pe data alegerilor prezidențiale

 

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis, luni, că data alegerilor prezidenţiale va fi discutată miercuri. Acesta dă de înțeles că nu ar mai fi de acord cu organizarea scrutinului în septembrie, așa cum s-a stabilit inițial, aspect pe care insistă social-democrații.

 

Este adevărat că atunci când am discutat calendarul alegerilor, s-a convenit, fără să fie formalizat, ca data alegerilor să fie în septembrie. După modul în care s-au desfăşurat alegerile locale şi europarlamentare şi feedback-ul, mesajele pe care le-am avut din teritoriu, în primul rând de la părinţi – a fost o chestiune legată de faptul că a fost perturbat procesul de învăţământ. Iată că suntem în a opta zi şi nu avem încă rezultatele finale. Au fost şcoli care nu îşi reluaseră, la sfârşitul săptămânii, activitatea, ca atare toţi cei care au examene de capacitate, bacalureat, s-au simţit afectaţi de acest aspect. Mai mult, urmează să avem o periodă de două luni de vară, până în septembrie ştim bine care sunt activităţile, e perioadă de concedii. (…) Nu am apucat să discutăm concret şi detaliat pe acest subiect. Vor avea loc discuţii miercuri, când vom avea coaliţie”, a spus Ciucă.

Articolul precedentRomanescu: Își împărțiseră deja orașul. Oameni cu interese foarte mari, țepari imobiliari
Articolul următorGîlcă, înainte de decolarea spre Austria: La număr stăm bine. Sper ca săptămâna asta să avem câțiva jucători noi