Romanescu: Își împărțiseră deja orașul. Oameni cu interese foarte mari, țepari imobiliari

Înfrângerea suferită la alegerile din 9 iunie nu le dă pace liberalilor. Candidatul PNL la Primăria municipiului Târgu Jiu, Iulian Popescu, insistă că bătălia electorală nu a avut rezultatul corect și vorbește de fraudare, în ciuda contestațiilor respinse de BEC. Primarul în funcție, Marcel Romanescu, câștigător în preferințele electoratului târgujian, a declarat că frustrarea este imensă în rândurile organizației municipale a PNL. Acesta a spus că liberalii își împărțiseră deja zonele de influență în oraș, fiind convinși de victorie la alegerile locale.
Edilul adaugă că pe listele principalilor săi adversari electorali s-au aflat persoane cu interese meschine.

Ce ar putea să spună după ce a pierdut alegerile, raportat la sumele de bani pe care le-au băgat în această campanie electorală și la câtă mizerie au vărsat în spațiul public, și dumnealui, și domnul Iordache, și întreaga echipă pe care o aveau în spate? Oameni cu interese foarte mari, țepari imobiliari, oameni care nu au respectat legea și care se aflau pe listele de la Consiliul Local și Consiliul Județean. Asta îi doare foarte mult, pentru că deja împărțiseră orașul în grupurile de interese. Normal, nu îl împărțiseră pe ceea ce doreau să facă în acest oraș, pentru că dacă vă uitați pe cele două liste, o să-i vedeți pe cei care, toată viața lor, au fost obișnuiți doar să facă ilegalități în municipiul Târgu Jiu. Nu le-a mers. Marea majoritate a celor care s-au prezentat la vot în ziua alegerilor au votat altceva”, a declarat Romanescu la Radio Infinit.

Articolul precedentEdi Iordănescu, după meciul cu Ucraina: E o victorie memorabilă, istorică, pe pământ românesc. Eu așa am simțit
Articolul următorCiucă anunță discuții pe data alegerilor prezidențiale