Ciurel, specialistul Pro România pentru problemele C.E. Oltenia

Complexul Energetic Oltenia poate depăşi perioada dificilă pe care o traversează doar dacă actuala conducere şi parlamentarii gorjeni ţin cont de părerile specialiştilor şi a oamenilor care pot întinde o mână de ajutor. Este opinia deputatului Alin Văcaru, care l-a nominalizat pe fostul manager al entităţii energetice, Laurenţiu Ciurel, ca fiind o persoană care ştie cu ce se mănâncă mineritul şi energia şi ar trebui consultat în problema certificatelor de carbon.  Secretarul general al Pro România susţine că l-a auzit pe Ciurel la o emisiune TV când a identificat anumite soluţii pentru salvarea CEO.

“Nu am avut o relaţie de prietenie cu domnul Ciurel, dar eu chiar îl cred un specialist. Dumnealui spunea că şi acum se mai pot face lucruri, împrumutul acesta o dată, şi în al doilea rând împrumutatul de la celelalte firme mari care au pentru doi ani de acum încolo certificate ca să treacă de impasul acesta”, a declarat, la Radio Infinit, Văcaru.

Văcaru a mai spus că Laurenţiu Ciurel prezintă credibilitate în faţa băncilor şi ar trebui să fie un liant între companie şi directorii instituţilor care pot acorda un împrumut pentru plata certificatelor de carbon pe 2018.

“Trebuie ascultat şi omul acesta, dacă nu poate chiar chemat, pentru că avea o relaţie foarte bună cu băncile cât a fost la CEO şi poate oamenii aceia au încredere în el. Ia-l şi foloseşte-te de omul acesta dacă poate să te ajute”, a mai spus deputatul.

Articolul precedentBombă! Pandurii cere 20 de milioane de euro de la Primăria Târgu Jiu
Articolul următorTârgu Jiu: Sistem de iluminat modern în Blocul Operator al Secției Ortopedie – Traumatologie