Târgu Jiu: Sistem de iluminat modern în Blocul Operator al Secției Ortopedie – Traumatologie

Medicul ortoped Bogdan Niculescu a anunțat că Blocul Operator al secției Ordopedie – Traumatologie , din la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, are începând de joi, 31 ianuarie, unul dintre cele mai moderne sisteme de iluminat.

”Începând de azi avem unul dintre cele mai moderene sisteme de iluminat în Blocul Operator Ortopedie. Mulțumesc în numele Spitalului Județean – Secția Ortopedie celor care au făcut posibil acest lucru, Primăria Târgu Jiu, domnului primar Marcel Romanescu, Consiliului Local Târgu Jiu și consilierilor locali, care au votat în majoritate pentru această achiziție. S-a demonstrat, încă o dată, că atunci când este vorba de investiții în sănătate, nu există divergențe, indiferent de culoarea politică”, a arătat doctorul Niculescu.

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, a dat asigurări că va continua să fie preocupat dePri sistemul sanitar.

”Mă bucur că am avut posibilitatea să ajutăm sistemul medical din municipiul Târgu Jiu. Nu puteam rămâne indiferenți la cererea Spitalului Județean de Urgență. Sănătatea și învățământul sunt prioritare pentru mine și voi continua să mă implic direct în dezvoltarea acestora”, a precizat edilul.

Articolul precedentCiurel, specialistul Pro România pentru problemele C.E. Oltenia
Articolul următorProorocul Cîrciumaru, anulat de războaiele interne din PSD Gorj