Comedie neagră la USR Gorj! Miruță a pus un candidat PSD-ist la Primăria Rovinari

USR Gorj a decis ca pentru bătălia electorală pentru Primăria Rovinari să îl desemneze pe Alin Romeo Cimpoeru, ales orășenesc din partea Partidului Social Democrat. Cimpoeru, inginer de profesie, șef al ApaRegio Rovinari, este cunoscut în localitate drept social-democrat, cetățenii acordându-i votul pentru a pătrunde, în 2020, în Consiliul Local. De altfel, în imaginile de mai jos o să îl regăsiți pe Alin Romeo Cimpoeru, în tricou roșu, alături de Mihai Weber, președintele PSD Gorj, pe străzile din Rovinari, în campanie electorală.

În acest an, în 2024, USR Gorj îl pune pe Cimpoeru candidat pentru funcția de primar, iar acesta a acceptat, după cum se poate constata în documentele prezentate. Alegerea partidului condus de Radu Miruță poate părea surprinzătoare, însă vine după ce în 2020 nu a avut candidat care să intre în luptă electorală cu edilul-șef Robert Filip. Acum, în numele USR la alegeri participă un PSD-ist, ceea ce ridică mari semne de întrebare ce vizează intențiile USR la Rovinari. De altfel, în trecut, mediul oftalmolog Tiberiu Golu, socrul președintelui USR Gorj, Radu Miruță, a fost director medical la Spitalul Orășenesc Rovinari, unitate în subordinea Primăriei Rovinari, iar în medii politice se spune că atunci s-au creat anumite punți între familiile Filip și Miruță, vehiculându-se și alte colaborări ce țin de spitalul din orașul minier.

Totodată, Cimpoeru nu are niciun interes să îl deranjeze pe primarul Robert Filip, edilul semnând, în urmă cu câțiva ani, angajarea soției inginerului în cadrul Serviciului Public de Asistență Socială.

 

IMAGINI:

 

Articolul precedentSenator, acuzații grave la adresa lui Ion Iordache: Amenință oameni cu pierderea locurilor de muncă, cerându-le să desfășoare acțiuni electorale
Articolul următorCrește suma scutită de taxe din salariul minim