Conducea o mașină neînmatriculată! Șef de la Poliția Locală Târgu Jiu, cercetat penal

Poliţia Locală Târgu Jiu este târâtă într-un nou scandal de unul dintre salariații instituției. Tiberiu Cazan, șeful Serviciului Rutier, este cercetat penal după ce a fost surprins marți seara conducând un autoturism neînmatriculat pe o stradă din municipiul Târgu Jiu.

”Un bărbat de 50 de ani a fost depistat de polițiști din cadrul Biroului Rutier, în timp ce se deplasa cu un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare, pe strada 9 mai, din Târgu Jiu. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, pe drumurile publice”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.

Mai grav, pe surse s-a vehiculat că un echipaj auto al Poliției Locale Târgu Jiu s-ar fi deplasat în fața autoturismului condus de Cazan, situație pe care directorul instituției, Florin Băluță, a dat asigurări că o va limpezi.

”Am discutat cu un martor care a spus că echipajul a trecut pe lângă. Echipajul nu l-a însoțit. Se pot face reconstituiri, există camere pe traseu, dacă cumva s-a întâmplat și lucrul acesta, vor pleca și ei acasă, nicio problemă. Legea e lege pentru toată lumea. Eu nu sunt dispus să trec cu vederea nimănui. Voi vedea orele care sunt scrise în procesele verbale încheiate. Voi lua măsurile care se impun”, a precizat, pentru Mediafax, șeful Poliției Locale Târgu Jiu.

Acesta a mai spus că a discutat cu colegul surprins cu autoturismul neînmatriculat în trafic și i s-a transmis că s-a încercat doar mutarea mașinii personale, după ce vehiculul fusese transportat pe o platformă. Numele lui Tiberiu Cazan a mai fost legat, în trecut, de ”situații agitate” în care s-a discutat despre încălcarea legii în exercitarea atribuțiunilor de serviciu.