Morega: Ludovic Orban ține foarte mult la Dan Vîlceanu

PNL se află în război deşi a câştigat alegerile europarlamentare la nivel naţional. Fostul deputat Dan Ilie Morega i-a dat dreptate primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, care i-a solicitat demisia lui Ludovic Orban după ce liderul liberal a declarat că IT-işii nu ar trebui scutiţi de taxa impozitului pe venit.

În opinia lui Morega, Orban nu este un lider priceput şi nu a reuşit să medieze “conflictul” dintre Vîlceanu şi Romanescu, deşi PNL a câştigat alegerile locale după 16 ani. Preşedintele IAIPP Gorj a dat de înţeles că şeful PNL Gorj nu l-a susţinut pe Romanescu atunci când a obţinut fotoliul de edil. De altfel, în 2016, Morega declara că nu înţelege de ce Octavian Lupulescu este susţinut de liberali în detrimentul lui Romanescu.

“Declaraţia lui Marcel Romanescu mi se pare una corectă, având în vedere faptul că el a fost un  om politic cu potențial şi până la urmă a scăzut din cauză că nu a fost o bună colaborare între Dan Vîlceanu şi el. Ludovic Orban ţine foarte mult la preşedintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, dar el trebuia să fie mediatorul şi atunci când au fost alegerile la Târgu Jiu. Au fost măsuraţi patru candidaţi şi i-a scos în mod egal”, a spus Morega la Radio Accent.