Cosmin Popescu rămâne indiferent la situaţia lui Ciurel

Vestea că senatorul de Gorj Florin Cârciumaru îi caută un loc de muncă fostului manager de la CEO, Laurenţiu Ciurel, nu l-a sensibilizat pe Cosmin Popescu. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj nu a vrut să comenteze prea mult situaţia lui Ciurel, şi nici dacă o eventuală revenire a acestuia în fruntea gigantului energetic ar fi benefică. Cârciumaru declarase că Ciurel este în continuare membru de partid, şi astfel va fi sprijinit pentru a ocupa o funcţie în sistemul energetic. Afirmaţiile parlamentarului au stârnit oprobiul celor mai mulţi lideri de sindicat, care au dat de înţeles că s-au săturat ca socotelile de la gigantul energetic să pornească  „de pe minus”.

“Din câte ştiu eu, din punct de vedere juridic, domnul Ciurel are un contract de muncă care este suspendat. Decizia aparţine actualei conduceri, codul muncii permite ca această decizie să poată fi întreruptă, dar, cu siguranţă, dumnealui va aştepta decizia instanţei în dosarul care este pe rolul Înaltei Curţi de Justiţie şi Casaţie. Domnul Ciurel este, la acest moment, angajatul Complexului Energetic Oltenia, având contractul de muncă suspendat”, a declarat, luni, Cosmin Popescu.

Şeful judeţului a adaugat că nu se cade să facă o evaluare în ceea ce priveşte activitatea actualului director de la CEO, Sorin Boza, dar este satisfăcut că s-a înregistrat profit.

“Ca preşedinte al Consiliului Judeţean, eu nu pot să fac o apreciere în ceea ce priveşte activitatea domnului Boza. Singurul în măsură să facă această apreciere este ministrul Energiei, având instrumentul Adunării Generale a Acţionarilor. CEO a avut o perioadă favorabilă în acest an, şi sper să fructifice această perioadă, astfel încât cash-ul încasat, ca urmare a unor preţuri de contractare mari, să se întoarcă în activitatea de mentenanţă, în primul rând, şi în activitatea de modernizare, atât în partea de minerit, cât şi în partea de energie”, a declarat Popescu.

Articolul precedentAtleţii gorjeni sperie Europa!
Articolul următorRomanescu nu mai risipeşte banii pe petreceri fantomă