Craiova a uitat să câștige. Papură: Nu cred că am greșit absolut deloc

 

C.S. Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu F.C. Viitorul Constanța, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Gazdele au deschis scorul în finalul primei reprize, prin fundașul Paul Papp (’45), cu călcâiul, în urma unui corner. Oaspeții au egalat chiar în debutul reprizei a doua, prin Andrei Artean (’47), care a marcat cu capul, din plonjon, la centrarea lui Damien Dussaut.

 

Antrenorul oltenilor, Corneliu Papură, a efectuat trei schimbări la pauză, deși echipa sa era în avantaj. Ivan, Bic și Bărbuț au intrat în locul lui Mamut, Mateiu și Cîmpanu.

 

Cum a explicat decizia:

 

Am făcut o prima repriză bună, am dominat, ne-am creat ocazii. Adversarul a echilibrat după pauză. Cu toate astea, am ratat cea mai importantă șansă. Nu cred că am greșit schimbările, absolut deloc. Mateiu avea cartonaș galben, nu voiam să riscăm nimic. Credeam că vin cu jucători mult mai proaspeți în benzi. Cred că am suferit din punct de vedere fizic în repriza secundă, am pierdut prea multe dueluri. Nu am mai reușit să recuperăm repede mingea. Adversarul ne-a împins spre poarta noastră. A avut situații de a marca”, a spus, după meci, tehnicianul.

 

C.S. Universitatea a ajuns la cinci etape consecutive fără victorie, ultimele patru fiind egaluri.